Het charmante vakantiehuis Le Petit Paradis is gelegen tussen de fruit- en olijfbomen. Het vakantiehuis of liever gezegd villa heeft een prachtige tuin van 2750 m2. De tuin is volledig omheind en heeft een elektrische poort. Daarnaast heeft u vanaf het terras uitzicht op de wijnstokken. Vanuit de voorkant van de villa heeft u een prachtig uitzicht op het dorp. De woning is rustig gelegen en heeft veel privacy.

Voor onze gasten is er een mooi zwembad van 7 x 3 meter. Het zwembad kan eventueel afgedekt worden. Op het terrein vindt u tafels met stoelen, spelletjes, boeken, BBQ om maaltijden te bereiden en een rijke gevarieerde documentatie over de activiteiten in de regio. Op deze manier vermaakt u zich prima, terwijl de kinderen plezier hebben in het zwembad. Kortom het zwembad, de grote tuin en de klimtoestellen maken deze villa ook ideaal geschikt voor gezinnen met kinderen. U kunt bij ons overnachten in een van onze appartementen gites of in een B&B kamer om helemaal te genieten van het verblijf.

 Toon meer informatie over:

Ons Verblijf Activiteiten Arrangementen Contact

Ook over het parkeren hoeft u zich geen zorgen te maken. Aan de voorkant van de villa is er voldoende parkeergelegenheid. Het centrum van Lorgues bevindt zich op 1100 meter met alle faciliteiten zoals supermarkten, bakkers, terrasjes en verschillende restaurants. Deze afstand is goed te lopen. Wilt u liever fietsen? Geen probleem.....

 

Culinair en wijn

Lorgues heeft verschillende terrasjes, waar je de Fransen in de vroege ochtend aan de espresso vindt. Ook zijn er verschillende Provençaalse bistro’s en restaurants. Van eenvoudig, maar lekker bij La Bulle Sucrée tot bijzonder exclusief bij het truffelrestaurant Chez Bruno. Hier vindt u een uitgebreid overzicht van leuke restaurants in de omgeving.

 De wekelijkse markt op dinsdagmorgen trekt Lorgues heel veel bezoekers aan van buitenaf. Het is de grootste markt van de Var.

 

Maar wat is Frankrijk zonder wijn? In de omgeving zijn talloze wijndomeinen, waar u verschillende heerlijke rosé wijntjes kunt proeven.

 

Omgeving

De stranden van Fréjus en Sainte-Maxime zijn gelegen op respectievelijk 30 en 40 minuten rijden vanaf de villa. De steden Nice, Cannes, Toulon/ Hyères bereikt u al binnen 1 uur.

 

Toon meer